Particulier

Eigenlijk kunt u zich tegen alles verzekeren. Maar wat is echt zinvol?. Welke risico’s wilt u in geen geval lopen?. En welke kunt u zelf opvangen?. Met onze onafhankelijke adviseurs stelt u een pakket samen dat aansluit op uw wensen. Dan weet u precies waar u aan toe bent met uw particuliere verzekeringen. Voor nu en in de toekomst.

Soorten verzekeringen
Wij hebben onze verzekeringen ingedeeld in zes categorieën Woning, Zorg, Aansprakelijkheid, Recreatie, Auto & Vervoer en Pensioen. Daarbinnen geven we een helder overzicht van onze mogelijkheden. Graag komt een van onze onafhankelijke adviseurs bij u langs om u persoonlijk uit te leggen welke verzekeringen passen bij uw manier van leven.

Alles in één hand
Bij Mimaan werken we veelal met pakketverzekeringen. Deze kunt u uitbreiden met diverse verzekeringen zodat het volledig aan uw wensen voldoet. Het grote voordeel is dat u alle verzekeringen in één hand houdt. U houdt het overzicht en voorkomt dubbele kosten. Bovendien weten wij precies wat uw behoefte is. Daar spelen we dan ook snel op in. Bijvoorbeeld bij een gezinsuitbreiding of een verhuizing.

Pakketpolis voordelen
Onze Profijtpolis is een verzekeringspakket waarmee u kunt profiteren van flinke voordelen. Hoe meer verzekeringen u bij ons afneemt, des te meer korting u krijgt. En dat kan aardig oplopen. Een Pakketpolis betekent voor u:

  • Al uw schadeverzekeringen in één polis.
  • Pakketkorting vanaf 4 polissen van minimaal 4% tot wel 12 %.
  • Gratis maandbetaling.
  • Jaarlijks ontvangt u een overzicht van uw pakketpolis.
  • Flexibel pakket, u kunt kiezen uit diverse dekkingsvormen.
  • Mogelijkheid tot garantie tegen onderverzekering voor zowel uw opstal- als inboedelverzekering.
  • Snelle en persoonlijke schadeafhandeling door onze eigen medewerkers.

Maak een afspraak
Bent u toe aan onafhankelijk advies voor uw verzekeringen?. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Enschede of Losser.  Indien gewenst zijn wij uiteraard bereid om naar u toe te komen.