Het is vaak lastig om zelf te achterhalen hoe u er financieel voor staat. Daarom kunt u ons inhuren voor financieel advies. Wij brengen orde in uw financiële zaken. U weet dan precies waar u aan toe bent en u heeft geen omkijken naar uw financiële toekomst.

Uw financiële zaken

Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van al uw financiële zaken zoals polissen, leningen, spaarrekeningen en eventuele hypotheek. En de financiële gevolgen ervan. Eventueel adviseren wij over verbeteringen. Ook kijken we naar de gevolgen bij overlijden en arbeidsongeschiktheid. In alle gevallen krijgt u een helder beeld van uw zaken.

Onafhankelijk en gecertificeerd

De onafhankelijkheid van onze adviseurs is gewaarborgd met het certificaat van de Vereniging Federatie Financieel Planners (FFP).

Drie trajecten

Ons financieel advies bieden we aan in drie trajecten: Advies, Oplossing en Begeleiding. Na een inventarisatiegesprek, stellen wij een traject voor.

Uiteraard bepaalt u zelf wat voor u het meest geschikt is. Zo kunt u ook voor losse onderdelen kiezen. In het adviestraject zullen wij een heldere persoonlijke inventarisatie en analyse maken van uw situatie bij pensioneren, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Keuze van één, twee of alle deelgebieden is mogelijk.

U ontvangt in een heldere presentatie hoe uw wensen aansluiten bij de werkelijke situatie.In het oplossingstraject begeleiden wij u met het zoeken naar en het aanschaffen van de (product)oplossing voor de in het adviestraject aangegeven probleemstelling. In het begeleidingstraject helpen wij uw financiële situatie actueel te houden. Denk daarbij onder andere aan tussentijdse adviezen, het actualiseren van Het Financieel Advies en uw jaarlijkse belastingaangifte.

Maak een afspraak

Meer weten over financieel advies? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek vertellen wij u graag meer over ons uitgebreide financieel adviespakket.