U wilt met een gerust hart kunnen wonen. Ook bij onverwachte tegenvallers. Met een hypotheek die rekening houdt met mogelijke onaangename verrassingen en u toch de ruimte geeft voor uw plannen voor later. Samen met u maken wij een analyse van uw wensen en risico’s. U bepaalt zelf hoeveel zekerheid u wilt en welke risico’s u voor eigen rekening neemt. Bij het afsluiten van een hypotheek betaalt u geen provisie maar een éénmalige vergoeding of een uurtarief.  Deze kosten kunnen aanzienlijk lager zijn dan gebruikelijk

Maatwerk hypotheek

Er zijn veel soorten hypotheken. U kunt kiezen uit verschillende vormen van aflossen en rentetarieven. (Bank-)Spaarhypotheek, annuïteiten, lineair of deels aflossingsvrij. Maar wat is nou de ideale hypotheek voor u? Onze adviseur stelt samen met u een maatwerk hypotheek op. Deze past precies bij uw manier van leven.

Bijzondere gevallen

Het kan zijn dat uw situatie vraagt om een aparte regeling. Ook daarmee kunnen we u van dienst zijn. Zo bemiddelen wij naast de gebruikelijke hypotheken ook in vormen zoals koopgarantleningen en startersleningen. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Onze taken

Mimaan Adviesgroep verzorgt alle werkzaamheden die bij een hypotheek komen kijken, zoals:

  •   Bankgarantie
  •   Taxatie
  •   Overbruggingskrediet
  •   Voorlopige teruggave Belastingdienst
  •   Eerste belastingaangifte na koop
  •   Verzekeringen
  •   Contacten onderhouden met notaris, taxateur, makelaar.

Zekerheid vastgelegd

Onze adviseurs worden regelmatig gecontroleerd en bijgeschoold. Daarnaast hebben wij geen binding met welke bank of verzekeraar dan ook en doen we uitsluitend zaken met hypotheekaanbieders van naam en faam.  U bent derhalve altijd verzekerd van een deskundig, objectief hypotheekadvies.

Maak een afspraak

Zoekt u een hypotheek die precies past bij uw manier van leven?. Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor in Enschede of Losser. Wij helpen u graag met onafhankelijk advies voor uw maatwerkhypotheek.