Verzekeringen

Elke verzekeringswens is uniek. Of u nu alleenstaand bent of een gezin heeft. Particulier of ondernemer. Uw verzekeringen moeten helemaal toegespitst zijn op úw situatie. En daarin is veel mogelijk. Met ons als onafhankelijk adviseur stelt u een verzekeringspakket samen waarmee u zeker weet dat u verzekerd bent op de manier die bij u past.

Onafhankelijk advies

Mimaan Adviesgroep is niet gebonden aan een of meer verzekeringsmaatschappijen. We zijn in alle opzichten onafhankelijk. Wij hebben een vrije keuze uit alle aanbieders op de markt en kiezen, op basis van uw behoeften en wensen, een verzekeringspakket op maat.

Snelle afhandeling

We werken nauw samen met verzekeraars en kunnen daardoor snel uw schade afhandelen, polissen afsluiten- of aanpassen. Hierdoor kunnen we een snelle en goede afhandeling van uw zaken garanderen.

Persoonlijke aanpak

We luisteren aandachtig naar uw wensen. Daar stellen we een breed aanbod van mogelijkheden tegenover. Samen komen we uit op de beste oplossing voor uw situatie. In een open, transparante aanpak bouwen we een persoonlijke band met u op.  Zodat we altijd alles van u weten zodra u een schade meldt.

Totaalpakket, wel zo duidelijk

Om uw verzekeringszaken zo duidelijk mogelijk te houden, werken we het liefst met totaalpakketten. Daarmee kunnen we uw verzekeringen optimaal beheren en tijdig inspelen op voordelen en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Met onze pakketten profiteert u van kortingen en bespaart u veel tijd.

Maak een afspraak

Bent u toe aan onafhankelijk advies voor uw verzekeringen?. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Enschede of Losser.  Indien gewenst zijn wij uiteraard bereid om naar u toe te komen.