Over ons

Mimaan Adviesgroep is een onafhankelijke financiële dienstverlener in Twente met een nuchtere kijk op geld en verzekeringszaken. Genoeg over ons. U staat centraal. Op basis van uw specifieke wensen ontvangt u praktische ondersteuning en heldere adviezen waar u nu én in de toekomst van profiteert. U bepaalt van welke diensten u gebruik maakt tegen van tevoren duidelijke vergoedingen.

Zowel voor u als particulier, als voor uw bedrijf verzorgen wij de benodigde verzekeringen, hypotheken en financiële adviezen.

Nadere informatie over ons kantoor, beloning en dienstverlening kunt u vinden in ons Dienstverleningsdocument.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en wederzijds vrijblijvend. Hierbij worden met u afspraken gemaakt over onze dienstverlening aan u, de kosten daarvan en de wijze waarop u deze wilt voldoen (provisie, vast tarief of urendeclaratie).

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Enschede of Losser.  Indien gewenst zijn wij uiteraard bereid om naar u toe te komen voor een afspraak bij u thuis of uw bedrijf.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.